Information till våra köpare

Jag säljer endast till seriösa köpare som noga har tagit ställning till att ta sig an en ny liten familjemedlem för många år framöver. Jag försöker hitta den perfekta matchen mellan kattköpare och mina bebisar så det blir så bra som möjligt.

Om allergier: är du osäker så kan du/familj göra test. Det blir mycket tråkigt för barnet, som fäster sig vid kattungen och sen inte får behålla den (Min egna erfarenhet tyvärr)

Om det kännas rätt för mig som uppfödare och för Er som köpare så går vi vidare med köpet.. Därför är det personliga besöket hos mig viktigt och detta kan ske när kattungen har fyllt 4-5 veckor.

Katterna säljes endast som sällskapsdjur och vi förväntar oss att de kastreras, när de är mogna för det. Vi accepterar inte blandras-avel och avelskatter säljes endast till diplomerade uppfödare.

Föräldrar är testade, PKD/HCM.

2023 kommer det bli mycket kattutställningarna.

Våra katter är inne-katter, dock är utevistelsen mycket viktig och det bör finnas tillgång till in-nätad balkong eller inhägnad rastgård. Utevistelse med sele och koppel går utmärkt och detta är lätt att lära sig för kattungen; med lite träning. Katter ska inte vara ensamma, ute, dom har inte trafikvett.

Mina katter får mycket kluriga saker, leksaker. Så de är drillade

En kattunge hos mig kostar 14.000 inklusive tingningsavgiften på 2000:- Skr. Denna är inte återbetalningsbar, om inte annat har avtalats.

När ni har hämtat er bebis så kommer jag göra en ”Messengergrupp”, det är alltid kul att prata om just den kullen, vilket många uppskattar. Jag själv är 1000% online, mobil, Mail mm, då jag vet att nya ägare vill ha mer eller mindre stöd,.

Jag kommer finnas här för er!

Bakkeborg Mocca❤️

En katt från mig är:

Minst 12 veckor vid leverans

Veterinärbesiktad

Registrerad med stamtavla WCF

ID-märkt med microchip 

Vaccinerad/Avmaskad

Köpekontrakt

Föräldrar är PKD/HCM

Reserverad: någon har anmält sitt intresse för en eller flera kattungar.

Tingad: någon har lagt handpenning och skrivit på tingningsavtal.

Såld: kattungen/kattungarna har flyttat till sitt/sina nya hem.