Information till våra köpare

Jag säljer endast till seriösa köpare som noga har tagit ställning till att ta sig an en ny liten familjemedlem för många år framöver. Jag försöker hitta den perfekta matchen mellan er människor och mina bebisar, så det blir så bra som möjligt. Om allergier, om man är osäker så kan du/familj göra test. Det blir mycket tråkigt för barnet, som fäster sig och sen inte får det. (Min egna erfarenhet om detta tyvärr)

Om det kännas rätt både ifrån mig som uppfödare och ifrån Er som köpare. Därför är det personliga besöket hos mig viktigt och detta kan ske när kattungen har fyllt 4-5 veckor.

Katterna säljes endast som sällskapsdjur och vi förväntar oss att de kastreras, när de är mogna för det. Vi accepterar inte blandras-avel och avelskatter säljes endast till diplomerade uppfödare.

Föräldrar är testade, PKD/HCM. 2023 kommer det bli mycket kattutställningarna.

Våra katter är inne-katter, dock är utevistelsen mycket viktig och det bör finnas tillgång till in-nätad balkong eller inhägnad rastgård. Utevistelse med sele och koppel går utmärkt och detta är lätt att lära sig för kattungen; med lite träning. Katter ska inte vara ensamma, ute, dom har inte trafikvett.

Mina katter får mycket kluriga saker, leksaker. Så mina är drillade

Bakkeborg Mocca❤️

En kattunge hos mig kostar 14.000 inklusive tingningsavgiften på 2000:- Skr. Denna är inte återbetalningsbar, om inte annat har avtalats.

När ni har hämtat er bebis så kommer jag göra en ”Messing grupp”, det är alltid kul att prata om just den kullen., vilket många har kul. Jag själv är 1000% online, mobil, Mail mm, då jag vet att nya ägare vill ha mer eller mindre stöd, så jag kommer finnas här.

En katt från mig är:

Minst 12 veckor vid leverans

Veterinärbesiktad

Registrerad med stamtavla WCF

ID-märkt med microchip 

Vaccinerad/Avmaskad

Köpekontrakt

Föräldrar är PKD/HCM

Reserverad: någon har anmält sitt intresse för en eller flera kattungar.

Tingad: någon har lagt handpenning och skrivit på tingningsavtal.

Såld: kattungen/kattungarna har flyttat till sitt/sina nya hem.